Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"

Ескіз

Дата

2024-03

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму дисципліни, перелік тем та завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації.

Опис

Ключові слова

сфера гостинності, методичні вказівки, курсові проєкти, фінансово-економічний аналіз, готельно-ресторанний бізнес

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 63 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в