Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"
Дата
2024-03
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму дисципліни, перелік тем та завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації.
Опис
Ключові слова
сфера гостинності, методичні вказівки, курсові проєкти, фінансово-економічний аналіз, готельно-ресторанний бізнес
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 63 с.