Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму дисципліни, перелік тем та завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації.

Опис

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 63 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в