Публікація:
Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.date.accessioned2024-09-09T18:38:57Z
dc.date.available2024-09-09T18:38:57Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЯкименко-Терещенко М. О. Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. О. Якименко-Терещенко, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 941.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81048
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectменеджмент
dc.subjectуправління персоналом
dc.subjectринкове середовище
dc.titleКрос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationc8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryc8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
MicroCAD_2024_Yakymenko-Tereshchenko_Kros-kulturni.pdf
Розмір:
3.99 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
1.71 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: