Публікація: Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2024-09-09T18:38:57Z | |
dc.date.available | 2024-09-09T18:38:57Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Якименко-Терещенко М. О. Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. О. Якименко-Терещенко, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 941. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81048 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | менеджмент | |
dc.subject | управління персоналом | |
dc.subject | ринкове середовище | |
dc.title | Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | c8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897 | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | c8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- MicroCAD_2024_Yakymenko-Tereshchenko_Kros-kulturni.pdf
- Розмір:
- 3.99 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 1.71 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: