Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі"

dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівнаuk
dc.date.accessioned2023-07-26T20:00:09Z
dc.date.available2023-07-26T20:00:09Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractТеоретична частина дисципліни визначається змістом навчальної програми. На практичних заняттях теоретичні знання закріплюються під час розв’язання завдань. Більш повному засвоєнню матеріалу сприяє самостійна робота студентів із вивчення окремих розділів дисципліни та підготовка до практичних занять.uk
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 34 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/67507.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/67507
dc.language.isouk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectпрактичні заняттяuk
dc.subjectнаукаuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectемпіричні методиuk
dc.titleМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі"uk
dc.typeLearning Objecten
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
prohrama_2023_Metodolohiia_i_orhanizatsiia_praktychni_zaniattia.pdf
Розмір:
337.67 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: