Публікація:
Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві". Частина І

Ескіз

Дата

2024-08

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опис

Ключові слова

сфера гостинності, конспект лекцій, бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві, загальні положення, готельно-ресторанний бізнес

Бібліографічний опис

Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : у 2 ч. Ч. 1 : Загальні положення : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 97 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в