Публікація: Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві". Частина І
Дата
2024-08
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Опис
Ключові слова
сфера гостинності, конспект лекцій, бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві, загальні положення, готельно-ресторанний бізнес
Бібліографічний опис
Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : у 2 ч. Ч. 1 : Загальні положення : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 97 с.