Публікація:
Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Харчові продукти 2"

dc.contributor.authorБілоцерківський, Олександр Борисовичuk
dc.date.accessioned2021-09-23T07:54:27Z
dc.date.available2021-09-23T07:54:27Z
dc.date.issued2021
dc.description.abstractХарчові продукти – це об’єкти тваринного та рослинного походження, які використовують в їжі у натуральному чи переробленому вигляді як джерело енергії, харчових речовин. Харчові продукти забезпечують постійну фізіологічну потребу людини в харчових речовинах для нормальної життєдіяльності. Дисципліна "Харчові продукти 2" вивчає фізичні, хімічні та біологічні властивості продуктів тваринного походження та зміни цих властивостей на всіх етапах товаропросування. Тому ця дисципліна тісно пов’язана з харчовою промисловістю, сільським господарством та торгівлею, а також із багатьма галузями науки – фізіологією харчування, технологією виготовлення їжі, мікробіологією, холодильною технологією, економікою, комерційною діяльністю. Широко використовуються в цьому курсі дані фізики, хімії, біохімії та математики. У цих методичних вказівках розглянуто основні числові методи, які застосовуються в курсі "Харчові продукти 2". Кожен розділ присвячений окремій темі курсу. Всі розділи побудовані однаково: спочатку викладаються необхідні теоретичні відомості, потім докладно розглядається хід розв’язання задач, наприкінці кожного розділу наведено варіанти індивідуальних домашніх завдань. Варіанти завдань студент вибирає за останньою цифрою номера прізвища у журналі групи. Ці методичні вказівки не замінюють підручників з харчових продуктів. Теоретичні основи викладаються у стислому вигляді. Даються тільки ті відомості, які необхідні безпосередньо для розв’язання задач. Для більш детального вивчення матеріалу рекомендуються такі навчальні видання.uk
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Харчові продукти 2" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалавр.) рівня усіх форм навчання / уклад. О. Б. Білоцерківський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – 56 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54206.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-4707-7964
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54206
dc.language.isouk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectсичугові сириuk
dc.subjectмолочні консервиuk
dc.subjectяйця курячіuk
dc.subjectжири тваринного походженняuk
dc.subjectжири рослинного походженняuk
dc.subjectрибні консервиuk
dc.subjectковбасні виробиuk
dc.subjectрозмірні знакиuk
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Харчові продукти 2"uk
dc.typeLearning Objecten
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2021_Kharchovi_produkty.pdf
Розмір:
1.15 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: