Публікація:
Економіка готелів та ресторанів

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Підприємства готельно-ресторанного бізнесу є важливою складовою сфери послуг, яка динамічно розвивається, посилює свою роль та значення у виробництві валового внутрішнього продукту країни та у вирішенні соціальних проблем суспільства. Розуміння економічної природи даних підприємств, сутності та особливостей вироблених ними продуктів та послуг винятково важливе для управління цими підприємствами.

Опис

Ключові слова

конспект лекцій, готель, ресторан, економіка, ринкові відносини, товарообіг

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Економіка готелів та ресторанів [Електронний ресурс] : конспект лекцій : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання / Н. В. Якименко-Терещенко, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 94 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60008.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в