Публікація:
Конспект лекцій з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-08T06:53:07Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractІнноваційні ресторанні технології - це сукупність нових та передових рішень, які використовуються в ресторанній індустрії для покращення обслуговування, підвищення ефективності роботи, залучення клієнтів і оптимізації бізнес-процесів. Ці технології охоплюють широкий спектр інструментів та методів, включаючи: автоматизація та роботизація, цифрові меню та замовлення, системи управління запасами, аналітика та бізнес-інтелект, смарт-кухні, соціальні медіа та маркетинг. Зазначені технології допомагають ресторанам залишатися конкурентоспроможними на ринку, підвищують рівень задоволеності клієнтів і сприяють зростанню прибутків. Мета та цілі дисципліни – формування у студента необхідних знань про інновацій ресторанні технології як про розділ визначення тенденцій у нових технологіях продукції ресторанного господарства і бізнесу, альтернативних видів сировини, новацій у наданні ресторанних послуг: детальний розгляд наукового обґрунтування; аналіз, загальна характеристика й особливості сировини, напівфабрикатів та продуктів; вибір різновидів методів аналізу з вирішення різновидів завдань за допомогою інноваційних методів та програм, їх особливостей; вивчення причин виникнення виготовлення неякісної продукції.
dc.identifier.citationКонспект лекцій з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 137 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82147.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0001-5577-7026
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82147
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectконспект лекцій
dc.subjectжиттєвий цикл інновацій
dc.subjectресторанне господарство
dc.subjectцифровий маркетинг
dc.subjectперсоналізація
dc.subjectуправління персоналом
dc.subjectсистеми бронювання
dc.subjectбізнес
dc.titleКонспект лекцій з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublicationc8a00442-a9d0-4ed7-9fcf-303043b5e897
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Book_2024_Kunytsia_Innovatsiini_restoranni_tekhnolohii.pdf
Розмір:
1.63 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: