Публікація:
Методичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївна
dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівна
dc.contributor.authorЧайка, Тетяна Юріївна
dc.date.accessioned2024-10-10T07:56:53Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractВідповідно до Стандарту вищої освіти України, другий (магістерський) рівень, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (затверджено і введено в дію Наказом Міністерства освіти і науки України від 05.01.2021 № 26), атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота магістра із спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа – це індивідуальне завдання науково-дослідницького та практичного характеру, яке виконує здобувач вищої освіти на завершальному етапі фахової підготовки та є однією з форм виявлення теоретичних і практичних знань, уміння їх застосовувати при розв’язуванні складної задачі або проблеми в сфері готельного та ресторанного бізнесу, що потребує здійснення досліджень та/або інновацій і характеризується комплексністю і невизначеністю умов. Кваліфікаційна робота покликана розкрити науковий потенціал магістра, показати його здібності в організації та проведенні самостійного дослідження, в використанні сучасних методів та підходів при вирішенні проблем у досліджуваній галузі готельно-ресторанного господарства, в виявленні результатів проведених досліджень, їх аргументації та розроблення обґрунтованих рекомендацій та пропозицій. У кваліфікаційній роботі магістра втілюються результати наукових досліджень і досягнення науково-технічного прогресу, впровадження інноваційних технологій у готельному та ресторанному господарстві. Випускна кваліфікаційна робота може носити теоретичний характер. При цьому вона повинна містити фундаментальні дослідження, мати наукову новизну, теоретичну цінність та практичну значущість.
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Якименко-Терещенко Н. В., Жадан Т. А., Стригуль Л. С., Чайка Т. Ю. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 30 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82249
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82249
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectвипускна кваліфікаційна робота
dc.subjectмагістратура
dc.subjectготельно-ресторанна справа
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.subjectвища освіта
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Vypuskna_kvalifikatsiina.pdf
Розмір:
555.71 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: