Публікація: Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі
dc.contributor.author | Брінь, Павло Володимирович | uk |
dc.contributor.author | Арсєнова, А. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-11-27T12:55:26Z | |
dc.date.available | 2019-11-27T12:55:26Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Брінь П. В. Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі / П. В. Брінь, А. В. Арсєнова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 181. | uk |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/43108 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | uk |
dc.subject | конкурентне середовище | uk |
dc.subject | кондитерська галузь | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | торгова націнка | uk |
dc.subject | товар | uk |
dc.subject | ціна | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі | uk |
dc.type | Thesis | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | b0a86657-9254-41c2-99cb-b3e0eb8c91f7 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | b0a86657-9254-41c2-99cb-b3e0eb8c91f7 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- MicroCAD_2017_Brin_Pidvyshchennia.pdf
- Розмір:
- 391.23 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
- Опис:
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: