Публікація: Методичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Юріївна | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Носирєв, Олександр Олександрович | |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T09:03:01Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Відповідно до Стандарту вищої освіти України, перший (бакалаврський) рівень, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (затверджено і введено в дію Наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384), атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти включає публічний захист кваліфікаційної роботи. Випускна кваліфікаційна робота виконується на завершальному етапі навчання здобувачів вищої освіти в Університеті і передбачає: систематизацію, закріплення, розширення теоретичних і практичних знань із освітньої програми та застосування їх при вирішенні конкретних, технічних, економічних, виробничих та інших завдань; розвинення навичок самостійної роботи. Робота студента над бакалаврською темою пов’язана із поглибленим вивченням теорії, зведенням у систему раніше здобутих знань і оновленням їх у процесі практичного вирішення поставленої проблеми, формуванням та розвитком компетентностей самостійного дослідження та експериментування. Підготовка бакалаврської роботи за обраною спеціальністю підвищує наукову ерудицію студента, розширює пізнавальні інтереси, поглиблює теоретичну підготовку майбутнього фахівця. Метою підготовки випускної кваліфікаційної роботи є систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань, а також виявлення рівня професійно-психологічної готовності майбутнього фахівця щодо практичної діяльності при постановці та вирішенні конкретних завдань. Випускна кваліфікаційна робота повинна містити теоретичну цінність та практичну значущість. | |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Якименко-Терещенко Н. В., Жадан Т. А., Стригуль Л. С., Чайка Т. Ю., Куниця К. В., Носирєв О. О. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 30 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82267 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82267 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні рекомендації | |
dc.subject | випускна кваліфікаційна робота | |
dc.subject | бакалаврат | |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.subject | вища освіта | |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Vypuskna_kvalifikatsiina_robota.pdf
- Розмір:
- 575.5 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: