Публікація:
Методичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївна
dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівна
dc.contributor.authorЧайка, Тетяна Юріївна
dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorНосирєв, Олександр Олександрович
dc.contributor.authorЧайка, Тетяна Олександрівна
dc.date.accessioned2024-10-10T09:03:01Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractВідповідно до Стандарту вищої освіти України, перший (бакалаврський) рівень, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (затверджено і введено в дію Наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384), атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти включає публічний захист кваліфікаційної роботи. Випускна кваліфікаційна робота виконується на завершальному етапі навчання здобувачів вищої освіти в Університеті і передбачає: систематизацію, закріплення, розширення теоретичних і практичних знань із освітньої програми та застосування їх при вирішенні конкретних, технічних, економічних, виробничих та інших завдань; розвинення навичок самостійної роботи. Робота студента над бакалаврською темою пов’язана із поглибленим вивченням теорії, зведенням у систему раніше здобутих знань і оновленням їх у процесі практичного вирішення поставленої проблеми, формуванням та розвитком компетентностей самостійного дослідження та експериментування. Підготовка бакалаврської роботи за обраною спеціальністю підвищує наукову ерудицію студента, розширює пізнавальні інтереси, поглиблює теоретичну підготовку майбутнього фахівця. Метою підготовки випускної кваліфікаційної роботи є систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань, а також виявлення рівня професійно-психологічної готовності майбутнього фахівця щодо практичної діяльності при постановці та вирішенні конкретних завдань. Випускна кваліфікаційна робота повинна містити теоретичну цінність та практичну значущість.
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Якименко-Терещенко Н. В., Жадан Т. А., Стригуль Л. С., Чайка Т. Ю., Куниця К. В., Носирєв О. О. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 30 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82267
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82267
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні рекомендації
dc.subjectвипускна кваліфікаційна робота
dc.subjectбакалаврат
dc.subjectготельно-ресторанна справа
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.subjectвища освіта
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання та захисту випускної кваліфікаційної роботи
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Vypuskna_kvalifikatsiina_robota.pdf
Розмір:
575.5 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: