Публікація: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти"
dc.contributor.author | Білоцерківський, Олександр Борисович | |
dc.date.accessioned | 2024-01-11T18:58:44Z | |
dc.date.available | 2024-01-11T18:58:44Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Концепція державної політики України передбачає заходи, спрямовані на збереження здоров’я та працездатності населення, подовження тривалості та поліпшення якості життя громадян. На стан оздоровлення людей, емоційний настрій і ефективність роботи людей впливає багато чинників із нашого оточення, зокрема харчовий раціон. Без знань властивостей харчових продуктів неможливо якісно забезпечити процес товаропросування, збуту товарів та їхню прибутковість. Навчальна дисципліна «Харчові продукти» належить до вибіркових дисциплін спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». Предметом навчальної дисципліни є споживні властивості, якість та асортимент харчових продуктів рослинного та тваринного походження. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системних знань і розуміння теоретичних і практичних засад щодо споживних властивостей, якості та асортименту харчових продуктів, факторів їх форму-вання, контролю і зберігання у сферах виробництва, обороту і споживання. Завданнями навчальної дисципліни є: 1) вивчення місця та ролі товарознавства харчових продуктів в управлінні діяльністю торговельного підприємства; 2) набуття вмінь застосовувати відповідні методи та прийоми товарознавства харчових продуктів: штрихове кодування, органолептич-ний, фізико-хімічний та інші методи. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 076 "Підприємництво та торгівля" першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання / уклад. О. Б. Білоцерківський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 23 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72865 | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-4707-7964 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72865 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | харчові продукти | |
dc.subject | рослинне походження | |
dc.subject | тваринне походження | |
dc.subject | хімічний склад | |
dc.subject | теоретична та практична калорійність | |
dc.subject | точкова проба | |
dc.subject | об'єднана проба | |
dc.subject | середній зразок | |
dc.subject | фізичні банки | |
dc.subject | енергетична цінність | |
dc.subject | однорідна партія | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Kharchovi_produkty_2024.pdf
- Розмір:
- 368.44 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: