Публікація:
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти"

dc.contributor.authorБілоцерківський, Олександр Борисович
dc.date.accessioned2024-01-11T18:58:44Z
dc.date.available2024-01-11T18:58:44Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractКонцепція державної політики України передбачає заходи, спрямовані на збереження здоров’я та працездатності населення, подовження тривалості та поліпшення якості життя громадян. На стан оздоровлення людей, емоційний настрій і ефективність роботи людей впливає багато чинників із нашого оточення, зокрема харчовий раціон. Без знань властивостей харчових продуктів неможливо якісно забезпечити процес товаропросування, збуту товарів та їхню прибутковість. Навчальна дисципліна «Харчові продукти» належить до вибіркових дисциплін спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». Предметом навчальної дисципліни є споживні властивості, якість та асортимент харчових продуктів рослинного та тваринного походження. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системних знань і розуміння теоретичних і практичних засад щодо споживних властивостей, якості та асортименту харчових продуктів, факторів їх форму-вання, контролю і зберігання у сферах виробництва, обороту і споживання. Завданнями навчальної дисципліни є: 1) вивчення місця та ролі товарознавства харчових продуктів в управлінні діяльністю торговельного підприємства; 2) набуття вмінь застосовувати відповідні методи та прийоми товарознавства харчових продуктів: штрихове кодування, органолептич-ний, фізико-хімічний та інші методи.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 076 "Підприємництво та торгівля" першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання / уклад. О. Б. Білоцерківський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 23 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72865
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-4707-7964
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72865
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectхарчові продукти
dc.subjectрослинне походження
dc.subjectтваринне походження
dc.subjectхімічний склад
dc.subjectтеоретична та практична калорійність
dc.subjectточкова проба
dc.subjectоб'єднана проба
dc.subjectсередній зразок
dc.subjectфізичні банки
dc.subjectенергетична цінність
dc.subjectоднорідна партія
dc.titleМетодичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Харчові продукти"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Kharchovi_produkty_2024.pdf
Розмір:
368.44 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: