Публікація:
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, ресторанне господарство, конкурентоспроможність, технологічне устаткування, харчовий блок, енергоефективність, екологічність, бізнес

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко -Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 20 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82240.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в