Публікація: Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства"
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Мартинова, Вікторія Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T07:08:06Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко -Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 20 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82240. | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2927-7989 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82240 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | ресторанне господарство | |
dc.subject | конкурентоспроможність | |
dc.subject | технологічне устаткування | |
dc.subject | харчовий блок | |
dc.subject | енергоефективність | |
dc.subject | екологічність | |
dc.subject | бізнес | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Ustatkuvannia.pdf
- Розмір:
- 928.08 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: