Публікація:
Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова сировина, ресторанний бізнес, раціональність, оптимізація закупівель, якість постачання, екологічна відповідальність, харчові відходи

Бібліографічний опис

Вишняков О. В. Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Вишняков, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 424-426.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в