Публікація: Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства
dc.contributor.author | Вишняков, Олександр Віталійович | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T10:45:27Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вишняков О. В. Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Вишняков, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 424-426. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/86238 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | харчова сировина | |
dc.subject | ресторанний бізнес | |
dc.subject | раціональність | |
dc.subject | оптимізація закупівель | |
dc.subject | якість постачання | |
dc.subject | екологічна відповідальність | |
dc.subject | харчові відходи | |
dc.title | Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- Vyshniakov_Aspekty_ratsionalnoho_2024.pdf
- Розмір:
- 697.52 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.18 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: