Публікація:
Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства

dc.contributor.authorВишняков, Олександр Віталійович
dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.date.accessioned2025-02-17T10:45:27Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationВишняков О. В. Аспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Вишняков, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 424-426.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/86238
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectхарчова сировина
dc.subjectресторанний бізнес
dc.subjectраціональність
dc.subjectоптимізація закупівель
dc.subjectякість постачання
dc.subjectекологічна відповідальність
dc.subjectхарчові відходи
dc.titleАспекти раціонального використання харчової сировини в закладах ресторанного господарства
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationbfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoverybfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
Vyshniakov_Aspekty_ratsionalnoho_2024.pdf
Розмір:
697.52 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.18 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: