Публікація:
Методичні вказівки до виконання практичних та контрольних робіт з курсу "Основи менеджменту"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Необхідність введення даного курсу в учбовий процес пояснюється тим, що стан нашого суспільства і його розвиток багато в чому залежать від діяльності менеджерів, що своєю роботою забезпечують високу ефективність роботи підприємства, його конкурентоздатність, стійке положення на ринку. До найважливіших завдань у сфері менеджменту входять: управління підприємством, персоналом, ефективне вирішення стратегічних та тактичних завдань, створення продукту, його реалізація, тощо. Вирішення цих завдань обумовлюється ґрунтовною фаховою підготовкою майбутніх фахівців - економістів в сфері міжнародної економіки, керівників підприємств, менеджерів, маркетологів високого рівня кваліфікації, яка враховує всі аспекти світової практики забезпечення економічної ефективності підприємництва. У методичних вказівках пропонується значний перелік ситуаційних та аналітичних завдань відповідно до тем робочої програми (силабусу) навчальної дисципліни «Основи менеджменту». Наведено контрольні запитання щодо перевірки знань студентів, що сприятимуть поглибленому вивченню понятійно-категоріального апарату менеджменту та набуттю майбутніми фахівцями професійних компетентностей для вирішення завдань із розвитку бізнес-структур.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, практична робота, менеджмент, менеджер, ринок, економіка

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання практичних та контрольних робіт з курсу "Основи менеджменту" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 051 "Економіка", 073 "Менеджмент", 075 "Маркетинг" першого бакалаврського рівня всіх форм навчання / уклад.: Сичова О. Є., Горовий Д. А., Угрімова І. В., Ульянченко Н. В., Лінькова О. Ю. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 25 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в