Публікація:
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу "Управління якістю та сертифікація продукції"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

НТУ "ХПІ"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У методичних вказівках розглянуті основні чисельні методи, які використовуються в курсі "Управління якістю та сертифікація продукції". Кожен розділ присвячений окремій темі курсу. Всі розділи побудовані однаково. Спочатку викладаються необхідні теоретичні відомості. Потім докладно розглядаються розв'язання завдань. У розділах 1-5 розв'язання призводять до чисельного результату. Наприкінці кожного розділу наведено варіанти індивідуальних домашніх завдань.

Опис

Ключові слова

якість технічної продукції, методи оцінки якості, конкурентоспроможність виробів, атестація виробництва, контроль якості продукції, технічна продукція

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу "Управління якістю та сертифікація продукції" : для студ. спец. 7.050206 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" / уклад. О. Б. Білоцерківський, І. Ю. Лук'яниця ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – Харків : НТУ "ХПІ", 2008. – 32 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в