Публікація:
Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки

dc.contributor.authorМанойленко, Олександр Володимировичuk
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївнаuk
dc.date.accessioned2016-09-21T07:02:12Z
dc.date.available2016-09-21T07:02:12Z
dc.date.issued2013
dc.description.abstractВ статті розглянуто специфічні особливості олійно-жирової галузі України. Розкрито сутність особливостей: задоволення фізіологічних потреб людини в олії та жирах, комплексна переробка олійної сировини, залежність від сільського господарства, висока ресурсомісткість та концентрація виробництва, експортна орієнтація галузі. Обґрунтовано необхідність державної підтримки олійно-жирової галузі.uk
dc.description.abstractIn the article the specific features of industry are considered on the production of vegetable oil and fats in Ukraine. Essence of features is exposed: satisfaction of physiological necessities of people, complex processing of oil-bearing raw material, dependence on agriculture, high consumption of resources and concentration of production, export orientation of industry. The necessity of its state support is grounded.en
dc.identifier.citationМанойленко О. В. Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки / О. В. Манойленко, Т. А. Жадан // Інноваційна економіка. – 2013. – № 1 (39). – С. 12-15.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0001-5979-4077
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23312
dc.language.isouk
dc.publisherТернопільський інститут агропромислового виробництва НААН Україниuk
dc.subjectолійно-жирова галузьuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectдержавна підтримкаuk
dc.subjectфізіологічна потребаuk
dc.subjectресурсомісткістьuk
dc.subjectконцентраціяuk
dc.subjectindustry on the production of vegetable oil and fatsen
dc.subjectagricultureen
dc.subjectstate supporten
dc.subjectphysiological necessityen
dc.subjectconsumption of resourcesen
dc.subjectconcentrationen
dc.titleСпецифічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримкиuk
dc.title.alternativeThe specific features of industry on the production of vegetable oil and fats as objective necessity of its state supporten
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
2013_Manoilenko_Spetsyfichni_osoblyvosti.pdf
Розмір:
108.63 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.23 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: