Публікація: Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки
dc.contributor.author | Манойленко, Олександр Володимирович | uk |
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | uk |
dc.date.accessioned | 2016-09-21T07:02:12Z | |
dc.date.available | 2016-09-21T07:02:12Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.description.abstract | В статті розглянуто специфічні особливості олійно-жирової галузі України. Розкрито сутність особливостей: задоволення фізіологічних потреб людини в олії та жирах, комплексна переробка олійної сировини, залежність від сільського господарства, висока ресурсомісткість та концентрація виробництва, експортна орієнтація галузі. Обґрунтовано необхідність державної підтримки олійно-жирової галузі. | uk |
dc.description.abstract | In the article the specific features of industry are considered on the production of vegetable oil and fats in Ukraine. Essence of features is exposed: satisfaction of physiological necessities of people, complex processing of oil-bearing raw material, dependence on agriculture, high consumption of resources and concentration of production, export orientation of industry. The necessity of its state support is grounded. | en |
dc.identifier.citation | Манойленко О. В. Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки / О. В. Манойленко, Т. А. Жадан // Інноваційна економіка. – 2013. – № 1 (39). – С. 12-15. | uk |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0001-5979-4077 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23312 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААН України | uk |
dc.subject | олійно-жирова галузь | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | державна підтримка | uk |
dc.subject | фізіологічна потреба | uk |
dc.subject | ресурсомісткість | uk |
dc.subject | концентрація | uk |
dc.subject | industry on the production of vegetable oil and fats | en |
dc.subject | agriculture | en |
dc.subject | state support | en |
dc.subject | physiological necessity | en |
dc.subject | consumption of resources | en |
dc.subject | concentration | en |
dc.title | Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки | uk |
dc.title.alternative | The specific features of industry on the production of vegetable oil and fats as objective necessity of its state support | en |
dc.type | Article | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- 2013_Manoilenko_Spetsyfichni_osoblyvosti.pdf
- Розмір:
- 108.63 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.23 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: