Публікація:
Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки

Ескіз

Дата

2013

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААН України

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

В статті розглянуто специфічні особливості олійно-жирової галузі України. Розкрито сутність особливостей: задоволення фізіологічних потреб людини в олії та жирах, комплексна переробка олійної сировини, залежність від сільського господарства, висока ресурсомісткість та концентрація виробництва, експортна орієнтація галузі. Обґрунтовано необхідність державної підтримки олійно-жирової галузі.
In the article the specific features of industry are considered on the production of vegetable oil and fats in Ukraine. Essence of features is exposed: satisfaction of physiological necessities of people, complex processing of oil-bearing raw material, dependence on agriculture, high consumption of resources and concentration of production, export orientation of industry. The necessity of its state support is grounded.

Опис

Ключові слова

олійно-жирова галузь, сільське господарство, державна підтримка, фізіологічна потреба, ресурсомісткість, концентрація, industry on the production of vegetable oil and fats, agriculture, state support, physiological necessity, consumption of resources, concentration

Бібліографічний опис

Манойленко О. В. Специфічні особливості олійно-жирової галузі як об'єктивна необхідність її державної підтримки / О. В. Манойленко, Т. А. Жадан // Інноваційна економіка. – 2013. – № 1 (39). – С. 12-15.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в