Публікація:
Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutions

Ескіз

Дата

2019

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Garnyk L. Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutions / L. Garnyk, O. Sherstyuk, E. Shapran // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали 3-ї міжнар. наук.-практ. конф., Харків–Мелітополь–Кирилівка, 4-6 вересня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 161-162.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в