Публікація: Удосконалення облікових процесів з управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова
Анотація
Опис
Ключові слова
система управління якістю, готельно-ресторанне господарство, готельно-ресторанні послуги, ресторанні послуги
Бібліографічний опис
Брік С. В. Удосконалення облікових процесів з управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві / С. В. Брік // Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб'єктів господарювання – міждисциплінарний підхід = Innovations in Accounting and Analytical Support and Management of Financial and Economic Security of State, Region, Business Entities – multidisciplinary approach : матеріали 7-ї міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищої освіти і молодих науковців,15 листопада 2018 р. – Харків : ХНУМГ, 2018. – С. 38-41.
