Публікація: Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T10:27:05Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Навчальна дисципліна «Організація готельного господарства» спрямована на оволодіння основними поняттями, принципами, процесами і технологіями організації діяльності закладів готельного господарства. В ході вивчення дисципліни студенти дізнаються про історію становлення та розвитку готельного господарства в Україні та світі, види та типи засобів розміщення, нормативно-правові засади організації їх діяльності, архітектурно-планувальні рішення, функціональну організацію приміщень житлової і нежитлової групи, організацію і технологію роботи структурних підрозділів закладів готельного господарства тощо. Метою освітнього компонента «Організація готельного господарства» є оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками в сфері організації обслуговування споживачів та діяльності закладів готельного господарства. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 79 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83026. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83026 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | класифікація закладів готельного господарства | |
dc.subject | інтер'єр | |
dc.subject | сучасні інформаційні технології | |
dc.subject | архітектурно-планувальні рішення | |
dc.subject | сутність послуг гостинності | |
dc.title | Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Orhanizatsiia_hotelnoho_hospodarstva.pdf
- Розмір:
- 4.05 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: