Публікація: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-15T10:26:16Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Самостійна робота з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» спрямована на поглиблення знань студентів, розвиток їх професійних навичок та вдосконалення практичного мислення. Основні завдання для ефективної організації самостійної роботи: ознайомлення з сучасними дослідженнями та науково-технічними джерелами з технологій у ресторанному господарстві; аналіз нових тенденцій та методів, що застосовуються у кулінарії; проведення власних досліджень щодо ефективності різних технологій; створення концепції інноваційного ресторану або окремого меню. Методи та форми виконання самостійної роботи: дослідження статей, книг, наукових публікацій та онлайн-ресурсів з тематики сучасних технологій у ресторанному господарстві; створення нових рецептів з використанням інноваційних технологій та їх тестування; розробка проектів, що включають впровадження інноваційних технологій у ресторанному бізнесі. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 22 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82396. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82396 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | харчові речовини | |
dc.subject | технологія перших страв | |
dc.subject | технологія соусів | |
dc.subject | кондитерська продукція | |
dc.subject | кулінарні вироби | |
dc.subject | технологія солодких страв | |
dc.subject | кулінарна продукція | |
dc.title | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Restoranne_hospodarstvo.pdf
- Розмір:
- 340.51 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: