Публікація:
Готельний бізнес: особливості фінансового обліку та внутрішнього контролю доходів та витрат

dc.contributor.authorБрік, Світлана Володимирівнаuk
dc.date.accessioned2018-05-24T08:54:22Z
dc.date.available2018-05-24T08:54:22Z
dc.date.issued2018
dc.description.abstractГотельна послуга це операції підприємства, що пов’язані з розміщенням споживача шляхом надання номера або місця для тимчасового проживання в готелі, а також інша діяльність, що пов’язана з розміщенням та тимчасовим проживанням. Суть проблеми полягає в тому, що в готельному господарстві крім основних послуг велике значення мають також допоміжні, що не належать до основних послуг готелю, замовляються та оплачуються споживачем додатково за окремим договором. Тобто це сфера діяльності, що поєднує одночасно надання кількох видів різноманітних послуг. Тому фінансовий облік та аудит доходів та витрат в готельному бізнесі має певні особливості.uk
dc.description.abstractHotel service is the operations of an enterprise connected with the placement of a consumer by providing a room or place for temporary accommodation in a hotel, as well as other activities related to placement and temporary residence. The essence of the problem is that in the hotel industry, besides basic services, auxiliary services that are not related to the main services of the hotel are also important, which are ordered and paid by the consumer in addition, according to a separate agreement. That is, it is a field of activity that combines simultaneously the provision of several types of different services. Therefore, financial accounting and audit of incomes and expenses in hotel business have certain features.en
dc.identifier.citationБрік С. В. Готельний бізнес: особливості фінансового обліку та внутрішнього контролю доходів та витрат / С. В. Брік // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (економічні науки) : зб. наук. пр. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – № 15 (1291). – С. 49-52.uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/36331
dc.language.isouk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectготельні послугиuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectоблікuk
dc.subjectтуристичні підприємстваuk
dc.subjectтимчасове проживанняuk
dc.subjectincomeen
dc.titleГотельний бізнес: особливості фінансового обліку та внутрішнього контролю доходів та витратuk
dc.title.alternativeHotel business: peculiarities of financial accounting and internal control of revenues and expensesen
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationc7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryc7fd50d0-1e30-40ca-85f4-edda3be58f0f

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
vestnik_KhPI_2018_15_Brik_Hotelnyi.pdf
Розмір:
544.35 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.21 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: