Публікація:
Вплив процесів глобалізації на зміну структури трудових ресурсів підприємств ресторанного та готельного бізнесу

Ескіз

Дата

2019

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

глобалізація, трудові ресурси, підприємство, ресторанний бізнес, готельний бізнес, економіка

Бібліографічний опис

Смоловик Р. Ф. Вплив процесів глобалізації на зміну структури трудових ресурсів підприємств ресторанного та готельного бізнесу / Р. Ф. Смоловик, О. І. Линник // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 357.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в