Публікація: Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві"
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.date.accessioned | 2024-09-03T08:09:07Z | |
dc.date.available | 2024-09-03T08:09:07Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 27 с. | |
dc.identifier.orcid | https://orcid.org/0000-0003-2343-4234 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80742 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | сфера гостинності | |
dc.subject | індивідуальні завдання | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | міжнародні стандарти та якість обслуговування | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- prohramy_2024_Upravlinnia_yakistiu_produktsii_ta_posluh.pdf
- Розмір:
- 376.25 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: