Публікація:
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві"

dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівна
dc.date.accessioned2024-09-03T08:09:07Z
dc.date.available2024-09-03T08:09:07Z
dc.date.issued2024-03
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 27 с.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80742
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectсфера гостинності
dc.subjectіндивідуальні завдання
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectміжнародні стандарти та якість обслуговування
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.titleМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Upravlinnia_yakistiu_produktsii_ta_posluh.pdf
Розмір:
376.25 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: