Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-21T07:03:26Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractВідповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства». Написання курсового проєкту є необхідним етапом для закріплення теоретичних та практичних знань, здобутих студентами на лекціях та під час практичних занять; відпрацювання навичок самостійної роботи з елементами творчого пошуку, ініціативності; вироблення вміння узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію, працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; розвитку уміння формулювання власних висновків, чіткої аргументації, обґрунтування прийнятих рішень та пропозицій. Курсове проєктування має на меті: поглибити, систематизувати, закріпити і розширити фундаментальні теоретичні та практичні знання зі спеціальності; виробити вміння практичного використання теоретичних матеріалів, роботи зі спеціальною нормативною літературою, довідковими виданнями, тощо; відпрацювати навички самостійної роботи та оволодіти методикою визначення площ та потужностей закладів готельного господарства та визначення необхідної кількості закладів ресторанного господарства при даному готельному підприємстві; відпрацювати навички самостійної роботи і оволодіти методикою складання виробничої програми закладів харчування, проєктування виробничих потужностей з елементами творчого пошуку та ініціативності; визначити рівень засвоєння знань студентами та їх підготовки до самостійної роботи в умовах сучасної діяльності закладів ресторанного господарства на основі прогресивних досягнень науки і техніки.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 25 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82542.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82542
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectвимоги до оформлення курсового проєкту
dc.subjectкритерії оцінювання
dc.subjectструктура
dc.subjectрозробка виробничої програми підприємства
dc.subjectвизначення кількості реалізованої продукції
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublicationbfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Proiektuvannia_ta_dyzain.pdf
Розмір:
499.98 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: