Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T07:03:26Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства». Написання курсового проєкту є необхідним етапом для закріплення теоретичних та практичних знань, здобутих студентами на лекціях та під час практичних занять; відпрацювання навичок самостійної роботи з елементами творчого пошуку, ініціативності; вироблення вміння узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію, працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; розвитку уміння формулювання власних висновків, чіткої аргументації, обґрунтування прийнятих рішень та пропозицій. Курсове проєктування має на меті: поглибити, систематизувати, закріпити і розширити фундаментальні теоретичні та практичні знання зі спеціальності; виробити вміння практичного використання теоретичних матеріалів, роботи зі спеціальною нормативною літературою, довідковими виданнями, тощо; відпрацювати навички самостійної роботи та оволодіти методикою визначення площ та потужностей закладів готельного господарства та визначення необхідної кількості закладів ресторанного господарства при даному готельному підприємстві; відпрацювати навички самостійної роботи і оволодіти методикою складання виробничої програми закладів харчування, проєктування виробничих потужностей з елементами творчого пошуку та ініціативності; визначити рівень засвоєння знань студентами та їх підготовки до самостійної роботи в умовах сучасної діяльності закладів ресторанного господарства на основі прогресивних досягнень науки і техніки. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 25 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82542. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82542 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | вимоги до оформлення курсового проєкту | |
dc.subject | критерії оцінювання | |
dc.subject | структура | |
dc.subject | розробка виробничої програми підприємства | |
dc.subject | визначення кількості реалізованої продукції | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | bfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- prohramy_2024_Proiektuvannia_ta_dyzain.pdf
- Розмір:
- 499.98 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: