Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства». Написання курсового проєкту є необхідним етапом для закріплення теоретичних та практичних знань, здобутих студентами на лекціях та під час практичних занять; відпрацювання навичок самостійної роботи з елементами творчого пошуку, ініціативності; вироблення вміння узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію, працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; розвитку уміння формулювання власних висновків, чіткої аргументації, обґрунтування прийнятих рішень та пропозицій. Курсове проєктування має на меті: поглибити, систематизувати, закріпити і розширити фундаментальні теоретичні та практичні знання зі спеціальності; виробити вміння практичного використання теоретичних матеріалів, роботи зі спеціальною нормативною літературою, довідковими виданнями, тощо; відпрацювати навички самостійної роботи та оволодіти методикою визначення площ та потужностей закладів готельного господарства та визначення необхідної кількості закладів ресторанного господарства при даному готельному підприємстві; відпрацювати навички самостійної роботи і оволодіти методикою складання виробничої програми закладів харчування, проєктування виробничих потужностей з елементами творчого пошуку та ініціативності; визначити рівень засвоєння знань студентами та їх підготовки до самостійної роботи в умовах сучасної діяльності закладів ресторанного господарства на основі прогресивних досягнень науки і техніки.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, вимоги до оформлення курсового проєкту, критерії оцінювання, структура, розробка виробничої програми підприємства, визначення кількості реалізованої продукції

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 25 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82542.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в