Публікація: Конспект лекцій з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів"
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T09:39:56Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів – це дисципліна, що спрямована на вивчення сучасних інноваційних технологій, які застосовуються у виробництві продукції та обслуговуванні споживачів у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Курс охоплює такі аспекти, як автоматизація процесів, впровадження новітнього обладнання, використання IT-рішень для підвищення ефективності та якості обслуговування клієнтів. Особливу увагу приділяється трендам у галузі гастрономії, екологічним стандартам, а також питанням сталого розвитку та інноваційного підходу до обслуговування гостей. Студенти отримають знання про технології, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанної індустрії, зокрема у питаннях цифровізації, автоматизації та впровадження нових сервісів. Мета та цілі дисципліни – формування компетентностей у майбутніх фахівців з системних знань щодо технологій створення товарів та послуг, розуміння особливостей функціювання підприємств, організацій, установ, необхідних для набуття навичок самостійної роботи щодо прийняття управлінських рішень або надавання консультаційних послуг для визначення напрямків інноваційного розвитку підприємств та організацій. | |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Т. А. Жадан, К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 58 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83022. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83022 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | конспект лекцій | |
dc.subject | науково-технічний прогрес | |
dc.subject | роботизація | |
dc.subject | віртуальна реальність | |
dc.subject | доповнена реальність | |
dc.subject | готельний бізнес | |
dc.subject | інфраструктурні інновації | |
dc.subject | економічні інновації | |
dc.subject | технологічні інновації | |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Innovatsiini_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf
- Розмір:
- 1.39 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: