Публікація:
Конкуренція у сфері ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2017

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

конкуренція, ресторанний бізнес, ресторанне господарство, ресторанні послуги

Бібліографічний опис

Романчик Т. В. Конкуренція у сфері ресторанного бізнесу / Т. В. Романчик // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 311-312.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в