Публікація: Тенденції кондитерської промисловості України
dc.contributor.author | Фощій, Петро Миколайович | |
dc.contributor.author | Мирченко, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2024-02-10T19:38:15Z | |
dc.date.available | 2024-02-10T19:38:15Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Фощій П. М. Тенденції кондитерської промисловості України / П. М. Фощій, О. О. Мирченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 385. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73922 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | кондитерська промисловість | |
dc.subject | Україна | |
dc.subject | харчова промисловість | |
dc.subject | ринок | |
dc.subject | кондитерскі вироби | |
dc.subject | харчова продукція | |
dc.title | Тенденції кондитерської промисловості України | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | a37af770-915e-4637-bcd0-1bb28ab4c7f1 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | a37af770-915e-4637-bcd0-1bb28ab4c7f1 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- MicroCAD_2019_Foshchii_Tendentsii_kondyterskoi.pdf
- Розмір:
- 241.44 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Вантажиться...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.28 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: