Публікація:
Тенденції кондитерської промисловості України

dc.contributor.authorФощій, Петро Миколайович
dc.contributor.authorМирченко, О. О.
dc.date.accessioned2024-02-10T19:38:15Z
dc.date.available2024-02-10T19:38:15Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationФощій П. М. Тенденції кондитерської промисловості України / П. М. Фощій, О. О. Мирченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 385.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73922
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectкондитерська промисловість
dc.subjectУкраїна
dc.subjectхарчова промисловість
dc.subjectринок
dc.subjectкондитерскі вироби
dc.subjectхарчова продукція
dc.titleТенденції кондитерської промисловості України
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationa37af770-915e-4637-bcd0-1bb28ab4c7f1
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoverya37af770-915e-4637-bcd0-1bb28ab4c7f1

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
MicroCAD_2019_Foshchii_Tendentsii_kondyterskoi.pdf
Розмір:
241.44 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.28 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: