Публікація: Тенденції кондитерської промисловості України
Дата
2019
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
кондитерська промисловість, Україна, харчова промисловість, ринок, кондитерскі вироби, харчова продукція
Бібліографічний опис
Фощій П. М. Тенденції кондитерської промисловості України / П. М. Фощій, О. О. Мирченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 385.