Публікація:
Тенденції кондитерської промисловості України

Ескіз

Дата

2019

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

кондитерська промисловість, Україна, харчова промисловість, ринок, кондитерскі вироби, харчова продукція

Бібліографічний опис

Фощій П. М. Тенденції кондитерської промисловості України / П. М. Фощій, О. О. Мирченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 385.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в