Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T10:02:55Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Сучасні вимоги до підвищення якості підготовки фахівців у сфері туризму і рекреації потребують активізації учбово-пізнавальної діяльності студентів, які спонукають їх до активної розумової й практичної діяльності в процесі оволодіння загальними і спеціальними (фаховими, предметними) компетенціями. Важливу роль у вирішенні цього завдання відіграє курсове проєктування, яке сприяє закріпленню і поглибленню теоретичних знань, розвитку професійних навичок, творчого мислення та ініціативи, самостійності, організованості та відповідальності. Курсовий проєкт – це індивідуальне науково-дослідне завдання, яке є творчим або репродуктивним вирішенням конкретних завдань щодо об’єктів практичної або наукової діяльності фахівця, що виконуються студентом самостійно під керівництвом викладача на основі знань та умінь, набутих під час вивчення дисципліни «Організація готельного господарства». | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 32 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83024. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83024 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | порядок організації виконання курсового проєкту | |
dc.subject | титульний аркуш | |
dc.subject | зміст | |
dc.subject | вступ | |
dc.subject | висновки | |
dc.subject | додатки | |
dc.subject | критерії оцінювання | |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Orhanizatsiia.pdf
- Розмір:
- 696.69 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: