Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"

dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївна
dc.date.accessioned2024-11-02T10:02:55Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractСучасні вимоги до підвищення якості підготовки фахівців у сфері туризму і рекреації потребують активізації учбово-пізнавальної діяльності студентів, які спонукають їх до активної розумової й практичної діяльності в процесі оволодіння загальними і спеціальними (фаховими, предметними) компетенціями. Важливу роль у вирішенні цього завдання відіграє курсове проєктування, яке сприяє закріпленню і поглибленню теоретичних знань, розвитку професійних навичок, творчого мислення та ініціативи, самостійності, організованості та відповідальності. Курсовий проєкт – це індивідуальне науково-дослідне завдання, яке є творчим або репродуктивним вирішенням конкретних завдань щодо об’єктів практичної або наукової діяльності фахівця, що виконуються студентом самостійно під керівництвом викладача на основі знань та умінь, набутих під час вивчення дисципліни «Організація готельного господарства».
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання за спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 32 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83024.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83024
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectпорядок організації виконання курсового проєкту
dc.subjectтитульний аркуш
dc.subjectзміст
dc.subjectвступ
dc.subjectвисновки
dc.subjectдодатки
dc.subjectкритерії оцінювання
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Orhanizatsiia.pdf
Розмір:
696.69 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: