Публікація:
Розробка методики оцінки роботи торгових представників дистрибуторських компаній

dc.contributor.authorЛітвиненко, Марія Владиславнаuk
dc.date.accessioned2017-05-26T09:20:02Z
dc.date.available2017-05-26T09:20:02Z
dc.date.issued2009
dc.description.abstractВиявлено основні напрямки підвищення ефективності діяльності кондитерських дистрибуторських компаній. Розроблена методика оцінки та контролю роботи торгових представників дистрибуторських компаній, що адаптована до власних потреб компанії.uk
dc.description.abstractThe basic directions of increase of activity the confectionery distribution companies are revealed. The technique of estimation and the control of work of sales representatives the distribution companies, adapted to own needs of firm are developed.en
dc.identifier.citationЛітвиненко М. В. Розробка методики оцінки роботи торгових представників дистрибуторських компаній / М. В. Літвиненко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Технический прогресс и эффективность производства. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 6. – С. 50-56.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-7422-8302
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29731
dc.language.isouk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectкритерії оцінкиuk
dc.subjectдистрибуціяuk
dc.subjectінтегральна оцінкаuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectмерчандайзингuk
dc.subjectстандарт компаніїuk
dc.titleРозробка методики оцінки роботи торгових представників дистрибуторських компанійuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication167e819b-e5f7-4a67-940b-95942fdd39b0
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery167e819b-e5f7-4a67-940b-95942fdd39b0

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
vestnik_KhPI_2009_6_Litvynenko_Rozrobka.pdf
Розмір:
302.42 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.23 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: