Публікація:
Динамічне оцінювання конкурентоспроможності підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Ужгородський національний університет

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У статті розглянуто теоретичні засади та методи оцінки конкурентоспроможності підприємств, запропоновано оригінальну методику динамічного оцінювання конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі, проаналізовано вплив власної мережі торгової мережі на конкурентоспроможність підприємства. доведено, що конкурентоспроможність підприємства залежить від конкурентоспроможності товару, який воно виробляє, адже продукція є головним результатом процесу виробництва. Як математичну базу запропонованої моделі використано методичні засади багатокритеріальних рішень, а саме модифікований метод аналізу ієрархій. розглянута економіко-математична модель спрямована на детальний аналіз тих чинників, які характеризують особливості галузі. динамічне оцінювання конкурентоспроможності спрямоване на додаткове обґрунтування управлінських рішень та повинно забезпечити підвищення їхньої ефективності.

Опис

Бібліографічний опис

Брінь П. В. Динамічне оцінювання конкурентоспроможності підприємства / П. В. Брінь, М. В. Прокоп, М. Н. Нехме // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер. : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. – 2019. – Вип. 28, ч. 1. – С. 62-68.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в