Публікація:
Мікроекономіка

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

This students’ guidebook is worked out in accordance with the standards of higher education within the Bologna Process and meets the official requirement to academic program in course Microeconomics. Its main objective is to enlarge the students’ knowledge on Microeconomic theory and encourage them to get in-depth understanding of key Microeconomic concepts. In microeconomics, we study the decisions of individual entities, such as households and firms. We also study how households and firms interact with each other. The Guide is divided into nine units, following organization of the Tentative Course Outline found in the curriculum. This book provides a self-study approach to understanding microeconomic theory. Intended audience is first year students taking a course in microeconomics.

Опис

Ключові слова

demand, supply, market equilibrium, consumer behavior, production decisions, production costs, perfect competition, pure monopoly, monopolistic competition, oligopoly, markets for labor

Бібліографічний опис

Мікроекономіка = Microeconomics : практичні завдання з курсу : для студ. спец. 073 "Менеджмент" / уклад.: С. І. Архієреєв, Н. М. Волоснікова, А. С. Митрофанова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Іванченко І. С., 2018. – 85 с. – На англ. мові.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в