Публікація:
Методичні вказівки до виробничої практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа"

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївна
dc.date.accessioned2024-10-10T07:38:48Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractВідповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Університеті. Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з умовами праці на виробництві, оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових, виробничих і економічних умовах, набуття досвіду під час виконання фахових завдань. Відповідно до Стандарту вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (затверджено та введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384) освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа» і «Готельно-ресторанний бізнес» у 6 семестрі передбачено виробничу практику в обсязі 6 кредитів ЄКТС.
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виробничої практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 30 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82245
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82245
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectметодичні вказівки
dc.subjectвиробнича практика
dc.subjectбакалаврат
dc.subjectготельно-ресторанна справа
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес
dc.subjectвища освіта
dc.titleМетодичні вказівки до виробничої практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Hotelno_restoranna.pdf
Розмір:
458.68 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: