Публікація: Базові принципи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства
Дата
2016
Автори
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
НТУ "ХПІ"
Анотація
Розглянуто теоретико-методичні положення управління конкурентоспроможністю промислового підприємства. Розроблено положення по оцінці рівня конкурентоспроможності на основі коефіцієнтів розвитку підприємства.
Considers theoretical-methodological provision of competitiveness of industrial enterprises. Developed regulations for assessing the level of competitiveness based on factors of enterprise development.
Considers theoretical-methodological provision of competitiveness of industrial enterprises. Developed regulations for assessing the level of competitiveness based on factors of enterprise development.
Опис
Ключові слова
комплексність, системність, об'єктивність, динамічність, безперервність, оптимальність, products, competitiveness, evaluation
Бібліографічний опис
Ткачова Н. П. Базові принципи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства / Н. П. Ткачова // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 3. – С. 316.