Публікація:
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу"

Ескіз

Дата

2023-10

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів, програму навчальної дисципліни та список джерел інформації. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, індивідуальні завдання, сфера гостинності, готельно-ресторанний бізнес, управління якістю, стандартизація послуг, сертифікація послуг

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 24 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70566.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в