Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

10.20998/2413-4295.2016.18.05

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Викладено аналіз використання різних типів вібраційних приводів та наведено можливості їх застосування в апаратах і обладнанні для проведення процесів віброекстрагування сировини харчового призначення. Розглянуто витрати енергії на проведення процесу екстрагування із застосуванням електромеханічного кривошипно-шатунного та безшатунного ексцентрикового приводу.
In the food industry to extract soluble substances from plant material used efficiently process vibroextractions using suitable devices of various designs. The aim of this report is to present the results of the analysis of a sufficiently large number of references on the vibration characteristics of drive systems extraction equipment.

Опис

Ключові слова

вібраційний привод, коливальні процеси, витрати енергії, амплітуда коливань, drive vibration, workspace oscillatory effect, amplitude

Бібліографічний опис

Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень / В. Л. Зав’ялов [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях = Bulletin of National Technical University "KhPI" : coll. of sci. papers. Ser. : New solutions in modern technologies. – Харків : НТУ "ХПІ" , 2016. – № 18 (1190). – С. 30-38.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в