Публікація: Функціональні інгредієнти рослинного походження у складі м'яких маргаринів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
продукти функціональні, продукти харчові, екстракт ячмінно-солодовий, харчування здорове
Бібліографічний опис
Арутюнян Т. В. Функціональні інгредієнти рослинного походження у складі м'яких маргаринів / Т. В. Арутюнян, В. К. Тимченко, О. М. Трощенко // Тези доп. 23-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2015), 20-22 травня 2015 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – Ч. 2. – С. 232.
