Публікація:
Функціональні інгредієнти рослинного походження у складі м'яких маргаринів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

НТУ "ХПІ"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

продукти функціональні, продукти харчові, екстракт ячмінно-солодовий, харчування здорове

Бібліографічний опис

Арутюнян Т. В. Функціональні інгредієнти рослинного походження у складі м'яких маргаринів / Т. В. Арутюнян, В. К. Тимченко, О. М. Трощенко // Тези доп. 23-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2015), 20-22 травня 2015 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – Ч. 2. – С. 232.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в