Новий метод калібрування заготованок постійного об’єму

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті розглядається вплив жорсткості пресу на якість й точність розмірів заготованок для деталей, що отримані холодним видавлюванням. Також показаний зв'язок виготовлення точного висотного розміру та об’єму заготованки з жорсткістю пресу.
The influence of press stiffness on quality and precision of dimensions of workpieces for details manufactured with cold extrusion was reviewed. Also the relation of execution of precise high and volume of workpiece with press stiffness.

Опис

Ключові слова

прес, деталі, холодне видавлювання, механічне оброблення, штамп

Бібліографічний опис

Євстратов В. О. Новий метод калібрування заготованок постійного об’єму / В. О. Євстратов, В. О. Борисовська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 43. – С. 49-52.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в