Вдосконалення інноваційного управління ресторанним бізнесом в умовах конкуренції

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, інновації, ресторанні послуги, конкуренція, інноваційне управління підприємствами, нецінова конкуренція, маркетингова політика, PR-стратегії, екстернальні інновації, інтернальні інновації, трансфер технологій

Бібліографічний опис

Масуфранова Г. І. Вдосконалення інноваційного управління ресторанним бізнесом в умовах конкуренції / Г. І. Масуфранова // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність : тр. 6-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 20 грудня 2015 р. / ред. П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 95-97.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в