Управління технологічними ризиками на содових підприємствах
Дата
2014
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Щедра садиба плюс"
Анотація
Розглянуті етапи процесу управління технологічними ризиками на хімічному підприємстві. Найбільшу небезпеку для навколишнього середовища і персоналу у содовому виробництві представляють техногенні аварії, пов'язані з викидами аміаку та розривами шламопроводів. Ідентифікація технологічних небезпек на кожному відділенні виробництва дозволить розробити ефективну систему управління ризиками на підприємстві при мінімальних фінансових витратах.
The stages of the process of technological risk in a chemical plant. The greatest danger to the environment and personnel in soda production are technological accidents related to emissions of ammonia and fractures cutting ditch. Identification of technological hazards at each branch of production will allow to develop an effective system of risk management at the enterprise with minimal financial costs.
The stages of the process of technological risk in a chemical plant. The greatest danger to the environment and personnel in soda production are technological accidents related to emissions of ammonia and fractures cutting ditch. Identification of technological hazards at each branch of production will allow to develop an effective system of risk management at the enterprise with minimal financial costs.
Опис
Ключові слова
технологічний ризик, ідентифікація небезпек, содове виробництво, управління ризиками, technological risk, hazard identification, soda production, risk management
Бібліографічний опис
Райко В. Ф. Управління технологічними ризиками на содових підприємствах / В. Ф. Райко, Є. О. Семенов, Н. Д. Устинова // Безпека людини у сучасних умовах = Savety of living a man at modern terms : матеріали 6-ї Міжнар. наук.-метод. конф., 4-5 грудня 2014 р. – Харків : ТОВ "Щедра садиба плюс", 2014. – С. 114-116.