Моделювання процесу динаміки напруження зсуву харчової кістки при гідротермічній обробці

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

НТУ "ХПІ"

Abstract

Проведене математичне моделювання динаміки зміни напруження зсуву харчової кістки при її гідротермічній обробці за умов надлишкового тиску. Вперше запропонована теоретична модель процесу динаміки напруження зсуву σ ɜс тканини кістки, яка розпушена під час гідротермічної обробки. На основі розробленої моделі отримано рівняння регресії σ ɜс (τ), яке з надійністю ≥ 96% узгоджується з експериментом.

Description

Citation

Черевко О. І. Моделювання процесу динаміки напруження зсуву харчової кістки при гідротермічній обробці / О. І. Черевко, М. П. Головко, В. В. Полевич // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 87-89.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By