Розрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супів
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Розглянуто шляхи вирішення проблеми оновлення асортименту перших страв завдяки створення нових гарнірів з високими функціональними властивостями. Досліджено конкурентоспроможність та розраховано економічну ефективність технології термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці для перших страв.
Опис
Ключові слова
знежирені зародки пшениці, екструзійна обробка, напівфабрикати, раціональне харчування
Бібліографічний опис
Трощій Т. В. Розрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супів / Т. В. Трощій // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 82-85.