Розрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супів

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто шляхи вирішення проблеми оновлення асортименту перших страв завдяки створення нових гарнірів з високими функціональними властивостями. Досліджено конкурентоспроможність та розраховано економічну ефективність технології термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці для перших страв.

Опис

Ключові слова

знежирені зародки пшениці, екструзійна обробка, напівфабрикати, раціональне харчування

Бібліографічний опис

Трощій Т. В. Розрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супів / Т. В. Трощій // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 82-85.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в