Визначення мінеральних олій в харчових оліях методом газової хроматографії
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті запропонований метод кількісного визначення олій нафтового походження у рослинних оліях у малих кількостях. Вказані обов'язкові умови для отримання коректного результату.
In the article the method of quantitative determination of butters of oil origin in vegetable butters in a few is offered. Obligatory terms for the reception of correct result are indicated.
In the article the method of quantitative determination of butters of oil origin in vegetable butters in a few is offered. Obligatory terms for the reception of correct result are indicated.
Опис
Ключові слова
маса молекулярна, олія рослинна, олія соняшникова, продукти харчування, вуглеводні, AESAN, FEDIOL, хромато-мас-спектрометр газовий
Бібліографічний опис
Визначення мінеральних олій в харчових оліях методом газової хроматографії / О. В. Голубець [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 41. – С. 11-17.