Направления применения фосфолипидных продуктов в зависимости от их технологических функций

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.
Main trends of the using phospholipids in food, make-up industry, in production LAA, medical and preventive action phospholipids, their technological functions.

Опис

Ключові слова

клеточные мембраны, фосфатидный концентрат, лецитины, эмульгаторы, биологически активные добавки

Бібліографічний опис

Демидов И. Н. Направления применения фосфолипидных продуктов в зависимости от их технологических функций / И. Н. Демидов, А. А. Крамаренко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2007. – № 27. – С. 78-83.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в