Исследование физико-химических показателей реструктурированного полуфабриката из дыни в процессе хранения
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПИ"
Анотація
Досліджено основні фізико-хімічні показники реструктурованого напівфабрикату з дині в процесі зберігання та під впливом технологічних чинників. Показано, що продукт характеризується стабільністю властивостей у межах встановлених строків зберігання і може бути використаний при виготовленні кулінарної продукції на підприємствах харчування та харчової промисловості.
The basic physico-chemical parameters of the restructured semi-finished product from melon during a storage and under influence of technological factors are investigated. The product is characterized by stability of properties within the limits of target dates of a storage and may be used at manufacturing culinary production at the enterprises of food and food-processing industry
The basic physico-chemical parameters of the restructured semi-finished product from melon during a storage and under influence of technological factors are investigated. The product is characterized by stability of properties within the limits of target dates of a storage and may be used at manufacturing culinary production at the enterprises of food and food-processing industry
Опис
Бібліографічний опис
Пестина А. А. Исследование физико-химических показателей реструктурированного полуфабриката из дыни в процессе хранения / А. А. Пестина // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 25. – С.48-51.