Структурно-механічні властивості жирів та прилад Камінського

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, рослинні жири, методи визначення твердості, навантаження, деформація, твердість жирів

Бібліографічний опис

Єна Н. М. Структурно-механічні властивості жирів та прилад Камінського / Н. М. Єна, С. І. Кондрашов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 58.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в